Snelle groei populariteit Top Pigeons wereldwijd

TopPigeons is wereldwijd sinds de start in 2002 een instituut geworden als veilinghuis !!!

De beste liefhebbers wereldwijd op dit spelonderdeel verkopen duiven via Top Pigeons. Nog steeds is Top Pigeons de nummer 1 in het aanbieden van duiven voor deze speldiscipline. De ontwikkeling van de duivensport gaat enorm hard en via Top Pigeons worden ook met regelmaat duiven aangeboden uit anders speldisciplines. De mensen achter Top Pigeons zijn gekende namen in de duivensport. “Voor liefhebbers door top liefhebbers” is niet voor niets onze slogan.

Stilstand is echter achteruitgang!
Top Pigeons blijft daarom door ontwikkelen op online en offline onderdelen. We hebben onze website vernieuwd en er worden in de veilingomgeving ook nog vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd de komende tijd.

Binnen Top Pigeons werken we met een aantal vertrouwde agenten in bijvoorbeeld Taiwan/China, Spanje, Argentinië, Canarische Eilanden, Amerika, Malta, Roemenië, Polen enzovoort. Ook presenteren we ons op diverse beurzen in verschillende landen. Ons aanbod ontwikkelt ook door. Vele kinderen van nationale en internationale winnaars, top duiven en asduiven worden met regelmaat aangeboden. Door de goede contacten, goede scouting en selectie bieden wij onze klanten altijd een top assortiment aan.

Steeds meer kiezen deze aanbieders ervoor om in een lange termijn relatie exclusief voor Top Pigeons en haar klanten te kiezen. Top Pigeons heeft hiervoor diverse prachtige formats ontwikkeld om meer intensief en meer exclusief met top liefhebbers te gaan samenwerken voor de langere termijn. Hierbij worden alle mogelijkheden online en offline ingezet.

Wij willen u adviseren om TopPigeons dagelijks te volgen. Op deze site zullen wij u zo actueel en breed mogelijk informeren en op sociale media zijn we te vinden op Facebook, Instagram en YouTube.